Sterk en fit met training

Beweging maakt letterlijk en figuurlijk dat energie gaat stromen. Je wordt sterker, fitter, energieker. Malende gedachtes worden even gestopt en in beweging is er alleen maar plaats voor jou! Je ontdekt jouw mentale en fysieke grenzen.

Wedden dat je meer kan dan jij nu denkt?

 • Kenmerken

 • Gebruik van losse materialen en lichaamsgewicht
 • Functioneel trainen
 • Persoonlijke programmering gericht op resultaat
 • Elke training meetbare vooruitgang
Neem contact op

De trainingen vinden plaats in The Unit; een no-nonsence sportschool in Heerenveen. Omdat ik geloof in het volledig en zo efficient mogelijk gebruiken van je hele lichaam, trainen we met losse gewichten, kettlebells, TRX, elastieken en ander los materiaal. Klik HIER voor meer informatie en voor een sfeerimpressie van The Unit.

Krachttraining en (interval) conditietraining is ons specialisme. Hierbinnen kan je kiezen voor de volgende opties:

 • Personal Training
  Personal training biedt jou optimale fysieke begeleiding naar jouw doel. De trainingen vinden plaats in The Unit in Heerenveen en we trainen hier met effectieve, maar minimale materialen.

Je gebruikt voornamelijk stangen, kettlebells, elastieken, dumbell, TRX-en, slamballs en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht.Met de combinatie van kennis en ervaring een unieke, uitdagende kans om je lichaam optimaal te benutten!
Met personal training start je met een minimaal traject van 13 weken om zo elkaar, én deze manier van trainen te ontdekken en bovendien meetbaar progressie te kunnen maken met de op jou afgestemde trainingsschema’s.

De kosten voor personal training zijn €70,- per uur. Ook is het mogelijk om met z’n tweeen te komen trainen. De kosten zijn dan €45,- per persoon per uur.

 • Workshop thuis trainen

Ga je liever zelf thuis aan de slag? Dan kan dat met minimaal materiaal. Het enige dat je nodig hebt zijn een kettlebell en een elastiek. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop leer de hierbij de basistechnieken van de kettlebell en ontvang je een trainingsschema voor 2 dagen waar je direct mee aan de slag kan.

De kosten van deze workshop zijn € 100,-

 • Kracht- en conditietraining in groepsverband (bij The Unit)
  Met deze vorm van training slaat The Unit de brug tussen de reguliere sportschool en personal training. Je traint in groepen van maximaal 8-12 personen (afhankelijk van de les die je kiest) onder professionele begeleiding en met een team van enthousiaste medesporters. Het is absoluut geen must om een ervaren sporter te zijn, want de trainingsschema’s kunnen op- en afgeschaald worden naar jouw niveau.
  Klik hier voor meer informatie over The Unit.