Wat ik doe

We kunnen op verschillende manieren samen aan de slag om jou weer te laten bruisen van energie. Wat je ook kiest, je bent er zeker van dat persoonlijke begeleiding en maatwerk gegarandeerd zijn.

Jouw basis voor meer energie en fitheid

Met 3 maanden voedingsbegeleiding.

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” Hippocrates

Maar welke voeding is nou specifiek geschikt voor jou? En hoeveel heb je precies nodig om sterk, fit en energiek te zijn? Om super te kunnen presteren in jouw sport. Om optimaal te kunnen herstellen. Om klachtenvrij te zijn.

Er is in dit geval geen NO SIZE FITS ALL. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen metabolisme, leefstijl, smaak en voorkeuren.
Bekijk meer

Maximaal energiek en fit

In 12 weken met dit intensieve persoonlijke traject van voedingsbegeleiding en coaching.

Je wilt heel graag, en weet nu niet hoe. Je hebt behoefte aan iemand die je coacht en je meer inzichten geeft. In wie je bent, in patronen waarin je beweegt, in wat passend is voor jou. Iemand die je helpt om de patronen die niet meer bij je passen te doorbreken en te vervangen door andere die dat wel doen. Met een voedingspatroon waarmee jij je superfit en energiek voelt.
Meer weten

Sterk en fit met training

Beweging maakt letterlijk en figuurlijk dat energie gaat stromen. Je wordt sterker, fitter, energieker. Malende gedachtes worden even gestopt en in beweging is er alleen maar plaats voor jou! Je ontdekt jouw mentale en fysieke grenzen.

Wedden dat je meer kan dan jij nu denkt?
Ontdek hier de trainingsopties

Test- en onderzoeksmogelijkheden

Soms is het zinvol om specifiek bepaalde markers te laten bepalen om heel gericht maatwerk te kunnen leveren. De resultaten hiervan kunnen dan worden verwerkt in een voedingsadvies, of vormen een op zichzelf staand rapport.
Alle onderzoeken zijn incl. een consult waarin de uitslag wordt toegelicht en je advies meekrijgt over hoe je de resultaten in de praktijk kan gaan toepassen en/of verbeteren.
Lees meer
Ik kom graag in contact