Disclaimer

DISCLAIMER
Het bezoeken van deze website is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of bij twijfel over uw gezondheid altijd uw arts of medisch specialist!
Mariska de Vries ziet alternatieve therapieën zoals beschreven op deze website uitdrukkelijk als een aanvulling op de bestaande, reguliere gezondheidszorg.
Mariska de Vries is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie die op deze website is vermeld. De informatie kan onjuist of onvolledig zijn.
Hoewel de artikelen op de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn geschreven, kunnen er desondanks onjuistheden in staan. Er kunnen onder medisch deskundigen/therapeuten nieuwe feiten en inzichten bekend zijn die in deze artikelen niet voorkomen. Mariska de Vries neemt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid over eventuele onvolkomenheden op de website.
Beschouw de artikelen op de website (of die van internet in het algemeen) nooit als enige of als zonder meer gezaghebbende bron van informatie over gezondheid en ziekte.
De artikelen op de website zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts.
De teksten kunnen u wellicht enige algemene kennis en begrip bieden van natuurlijke geneeswijzen en gezondheid/heelheid in het algemeen maar zij kunnen en mogen niet leiden tot een diagnose of zelf ingezette behandeling van – of verbandhoudend met – uw persoonlijke klachten of omstandigheden. Daarvoor moet u zich wenden tot uw behandelend arts.
Experimenteer niet met geneesmiddelen.
Gebruik supplementen, middelen en/of natuurlijke medicijnen alleen onder zeer regelmatige begeleiding van uw erkend therapeut of arts. Supplementen, middelen en/of natuurlijke medicijnen kunnen bij ondeskundig gebruik schade aan het lichaam veroorzaken. 
Informatie en beeldmateriaal die op deze website worden aangeboden mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mariska de Vries niet worden  verveelvoudigt of openbaar gemaakt. Toestemming kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail (zie contactgegevens van de site).
Door gebruik te maken van de website van Innerstrength Coaching gaat u akkoord met de hiervoor beschreven disclaimer, privacy statement en auteursrechten.