DE FEESTDAGENCOACH – KADOOTJE VOOR JOU OM GEZOND EN STRESSVRIJ TE GENIETEN

Het is alweer bijna zover. Kerst 2018 en hoewel ik het altijd ook hartstikke gezellig vind, vliegt het me op de een of andere manier ook altijd een beetje aan. Krijg ik een soort van zelfopgelegde druk van gezond eten vs genieten. Het jezelf makkelijk maken vs geen zin hebben in buikpijn van de minder passende keuzes. Bourgondisch genieten (waar ik gek op ben) en dan kiezen in de overvloed aan lekkers wat er momenteel overal beschikbaar is.

Hoe beleef jij die feestdagen? Een en al gezelligheid, of ervaar je toch ook wel wat stress over wat wel of niet in huis te halen. Je wilt wel gezond blijven eten, maar er toch een feestlijk tintje aan geven. En welk recept voor oliebollen is nou het lekkerst én ook nog eens fijn voor je buik?

Om je hier bij te helpen, heb ik een kado voor jou: DE FEESTDAGEN COACH van Ralph Moorman, je weet wel, de man achter De Hormoonfactor. Een tof boekje vol tips en achtergrond informatie die je helpen om passende keuzes te maken deze feestdagen. Incl. een recept voor oliebollen en appelflappen 
Zodat jij stressvrij én gezond de feestdagen door komt.

JA! Ik ontvang graag de feestdagencoach

Door jouw gegevens hier in te vullen ontvang je De Feestdagencoach en ga je akkoord dat Innerstrength Coaching jouw gegevens gebruikt om je op de hoogte te houden via de nieuwsbrief.