Bloemkoolbroodjes

Deze bloemkoolbroodjes zijn een heerlijke vervanger voor regulier brood. Doordat ze voor een groot gedeelte gemaakt zijn van bloemkool, krijg je op deze manier ook nog eens extra groentes binnen.

Lees meer

Fast Vega

Als vegetarier kan het een uitdaging zijn om aan voldoende eiwitten te komen. Tofu kan hier een goede bron van zijn. Tofu is gemaakt van soja, en soja is vaak weer genetisch gemanipuleerd, en hebben een oestrogeen effect.

Lees meer

Stamppot west meets east

Deze combi is verrassend lekker! Het lekker traditionele van de Hollandse spruitjes en het verrassend pittige van de tempeh met gember en knoflook. Enjoy!

Lees meer

Home made granola

Granola is heerlijk in je geiten- of schapenyoghurt. En de allerlekkerste is die je zelf maakt. Je kan dan ook elke keer weer variëren met kruiden en dus ook de smaak. En suikervrij uiteraard!

Lees meer

Wil jij nooit meer misgrijpen in de voorraadkast en eindeloos kunnen variëren?

Download dan deze gratis boodschappenlijst bomvol heerlijke kruiden en handige voedingsmiddelen om altijd op voorraad te hebben.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en ontvang mijn boodschappenlijst.

Mijn recepten

Lekker en gezond eten hoeft echt niet moeilijk te zijn. Eten is om van te genieten én daarnaast is het ook gewoon functioneel. Dat betekent dat je aan het einde van de dag een bepaald aantal kcal tot je dient te nemen om optimaal in je vel te zitten. En dan het liefst ook nog passend in verhoudingen die bij jouw doel passen.
Dat kan heel simpel, en ook nog eens LEKKER!

Met deze recepten hoop ik je te inspireren, en weet je in ieder geval zeker dat je maaltijden bomvol voedingsstoffen zitten. Of het lekker is mag jij zelf beoordelen ;)